Projecten

Wij geloven in de kracht van kennis en samenwerking. Weten wat er speelt, welke nieuwe ontwikkelingen er zijn en hoe deze in te zetten binnen onze projecten. Dat doen we niet alleen, maar samen met partners die vanuit dezelfde drijfveren werken, op basis van wederzijds vertrouwen. Wij ondersteunen elkaar en dagen elkaar uit, hetgeen duidelijk terug te zien is in het eindresultaat.

Bekijk hier een aantal van onze projecten.

  1/6
  Projectinformatie

  Frederikstraat Tilburg

  Aan de Frederikstraat in hartje Tilburg hebben we een appartementencomplex ontwikkeld met commerciële units in de plint. Het project maakt deel uit van het plan Frederikstraat-Zuid, een nieuwe winkelpassage in het hart van het kernwinkelgebied van Tilburg. Fotografie Milan Hofmans (c)

  Oppervlakte

  15.500 m2

  Volume

  170 appartementen, 4.050 m2 commerciële ruimte

  Locatie

  Tilburg

  1/8
  Projectinformatie

  Wilhelminawerf Utrecht

  Op een unieke locatie aan het Merwedekanaal te Utrecht hebben we huurappartementen, parkeerplaatsen op eigen terrein en een commerciële ruimte gerealiseerd. Wilhelminawerf ligt in de Merwede Kanaalzone, een gebied dat de komende jaren wordt getransformeerd van bedrijventerrein naar een levendige en duurzame stadswijk, autoluw en met veel groen. Fotografie Milan Hofmans (c)

  Oppervlakte

  11.470 m2

  Volume

  167 appartementen, parkeerplaatsen en een commerciële ruimte

  Locatie

  Utrecht

  1/10
  Projectinformatie

  Warande

  Bij het ontwerp heeft de architect gekeken naar de geschiedenis van Zeist en heeft daarom het appartementencomplex een jaren 30 uitstraling gegeven die past bij de historie van de locatie. Het gebouw is gelegen rondom een gezamenlijke groene binnentuin. Het resultaat is een modern wooncomplex met een knipoog naar het verleden. Fotografie Milan Hofmans (c)

  Oppervlakte

  6.300 m2

  Volume

  76 woningen en 80 parkeerplaatsen in een ondergrondse garage

  Locatie

  Zeist

  1/8
  Projectinformatie

  Grandaire

  Aan de Alexanderplatz, pal naast het drukst bezochte overdekte winkelcentrum van Berlijn ligt het project Grandaire. De luxe koop- en huurappartementen zijn van alle gemakken voorzien zoals een conciërge, fitnessruimte, restaurant, lounge en dakterras. Ze bieden de bewoners een bijzondere woonervaring op een unieke locatie in hartje Berlijn.

  Oppervlakte

  20.000 m2

  Volume

  167 koop- en 102 huurappartementen en 148 parkeerplaatsen

  Locatie

  Berlijn

  1/9
  Projectinformatie

  Sixty5

  Deze unieke woontoren van 15 verdiepingen bevindt zich midden in Strijp-S te Eindhoven. Het voormalige terrein van de Philips fabriek is een populaire hotspot geworden en biedt de bewoners een mix van cultuur, festivals, jonge startups, concept stores en horeca. Fotografie Milan Hofmans (c)

  Oppervlakte

  8.800 m2

  Volume

  105 huurappartementen, 89 parkeerplaatsen en commerciële ruimte

  Locatie

  Eindhoven