Actueel

Samen met onze partners werken wij dagelijks aan de ontwikkeling van hoogwaardige vastgoedprojecten. De hoge eisen die wij stellen aan kwaliteit, duurzaamheid en architectonische uitstraling liggen aan de basis van elke ontwikkeling.

Bekijk hier waar we op dit moment mee bezig zijn.

 • 13 september 2022

  Bouw 345 appartementen aan de Naritaweg in Amsterdam van start

  Op donderdag 8 september is het officiële startsein gegeven voor de start bouw van 345 appartementen op de plek van het voormalige FNV-kantoor aan de Naritaweg in Amsterdam. Het project maakt onderdeel uit van de transformatie van Sloterdijk-Centrum naar een gemengd woon- en werkgebied. Naast de appartementen komen er in de gebouwen ook commerciële ruimtes en op het dak van de ondergrondse garage komt een gezamenlijke binnentuin.

  Lees meer
 • 3 juni 2022

  Naamswijziging Reggeborgh Vastgoed B.V.

  DW Property investeert in residentieel vastgoed in economisch sterke regio’s.

  Lees meer
 • 22 november 2021

  Wonen in hartje Tilburg

  Aan de Frederikstraat in het centrum van Tilburg bouwen wij een prachtig nieuw appartementencomplex: de Weverij.

  Lees meer
 • 9 juli 2021

  Bouw Nautisch NDSM aan Amsterdam Marina gestart

  Samen met BMB ontwikkeling (onderdeel van VolkerWessels) en Altera Vastgoed hebben wij op 8 juli jl. op feestelijke wijze het startsein gegeven voor de bouw van Nautisch NDSM, gelegen aan het IJ op de NDSM-werf in Amsterdam.

  Lees meer
 • 1 april 2021

  Noackbuurt Amersfoort

  In het populaire Soesterkwartier te Amersfoort realiseren wij een kleinschalig woonproject conform het MorgenWonen-concept.

  Lees meer