Projecten

Wij geloven in de kracht van kennis en samenwerking. Weten wat er speelt, welke nieuwe ontwikkelingen er zijn en hoe deze in te zetten binnen onze projecten. Dat doen we niet alleen, maar samen met partners die vanuit dezelfde drijfveren werken, op basis van wederzijds vertrouwen. Wij ondersteunen elkaar en dagen elkaar uit, hetgeen duidelijk terug te zien is in het eindresultaat.

Bekijk hier een aantal van onze projecten.

  1/11
  Projectinformatie

  MorgenWonen

  Dit is één van onze projecten die zijn ontwikkeld volgens het MorgenWonen-principe. De woningen worden in de fabriek gefabriceerd en op locatie in elkaar gemonteerd. De woningen zijn energie-nota-nul, gasloos, voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en een WTW-installatie. Op diverse locaties in het land hebben we dergelijke woningen ontwikkeld. Dit project bevindt zich in Groningen. Deze woningen hebben niet alleen de eigenschappen van al onze MorgenWonen-woningen maar zijn daarnaast ook aardbevingsbestendig.

  Oppervlakte

  2.400 m2

  Volume

  19

  Locatie

  Groningen

  1/10
  Projectinformatie

  Opal

  Deze prachtige woontoren in Keulen telt maar liefst 20 verdiepingen. Door zijn hoogte en ovale vorm is het project een bijzondere blikvanger aan de Rijn.

  Oppervlakte

  13.000 m2

  Volume

  102 huurappartementen, 2 woon-werk units en commerciële ruimtes

  Locatie

  Keulen

  1/3
  Projectinformatie

  NDSM

  Sinds 2008 zijn wij actief op de voormalige NDSM-Werf. De NDSM-Werf ligt aan het IJ in Amsterdam-Noord. Samen met onze partners ontwikkelen wij hier tot circa 2028 ongeveer 250.000 m2 woon-, winkel-, horeca- en kantoorruimte, waarbij we de industriële geschiedenis van de werf in de architectuur van de gebouwen laten terugkomen. De NDSM-Werf maakt deel uit van een nieuwe ambitieuze zone in Amsterdam. Samen met de historische binnenstad en de Zuidas vormen de ontwikkelingen aan de IJ-oevers een belangrijke economische motor binnen Amsterdam.

  Oppervlakte

  250.000 m2

  Volume

  2.500 woningen, winkels, kantoren en andere voorzieningen

  Locatie

  Amsterdam

  1/9
  Projectinformatie

  Havel Quartier Potsdam

  Aan de rivier de Havel zijn we op een grondstuk van circa 24.000 m2 bezig met een zeer grootschalige ontwikkeling, waaronder woningen, appartementen, kantoren, een hotel, een Kita kinderopvang en commerciële ruimtes ten behoeve van dienstverlening en gastronomie, en een ondergrondse parkeergarage.

  Oppervlakte

  24.000 m2

  Volume

  300 woningen, studentenwoningen, hotel, kinderopvang, parkeergarage en commerciële ruimtes

  Locatie

  Potsdam

  1/11
  Projectinformatie

  Lourdeskade

  Appartementencomplex gelegen in het gebied Piushaven te Tilburg. Piushaven wordt getransformeerd van een industriegebied naar een afwisselend woon-, werk- en leefgebied. De wijk Lourdeskade is ontwikkeld aan de kade van het havengebied, waardoor een deel van de appartementen een uniek uitzicht op het water heeft.

  Oppervlakte

  6.000 m2

  Volume

  77 huurappartementen en 77 parkeerplaatsen

  Locatie

  Tilburg