Actueel

Samen met onze partners werken wij dagelijks aan de ontwikkeling van hoogwaardige vastgoedprojecten. De hoge eisen die wij stellen aan kwaliteit, duurzaamheid en architectonische uitstraling liggen aan de basis van elke ontwikkeling.

Bekijk hier waar we op dit moment mee bezig zijn.

 • 9 juli 2021

  Bouw Nautisch NDSM aan Amsterdam Marina gestart

  Samen met BMB ontwikkeling (onderdeel van VolkerWessels) en Altera Vastgoed hebben wij op 8 juli jl. op feestelijke wijze het startsein gegeven voor de bouw van Nautisch NDSM, gelegen aan het IJ op de NDSM-werf in Amsterdam.

  Lees meer
 • 1 april 2021

  Noackbuurt Amersfoort

  In het populaire Soesterkwartier te Amersfoort realiseren wij een kleinschalig woonproject conform het MorgenWonen-concept.

  Lees meer
 • 22 maart 2021

  Bouw project BinnenDok op NDSM-werf Amsterdam gestart

  Samen met BMB ontwikkeling (onderdeel van VolkerWessels) zijn wij half maart 2021 gestart met de bouw van het multifunctionele project BinnenDok op de NDSM-werf in Amsterdam. BinnenDok bestaat uit 107 appartementen, een kantoorgebouw, commerciële (plint)voorzieningen, een daktuin en een parkeergebouw met 525 parkeerplaatsen.

  Lees meer
 • 11 maart 2021

  Wilhelminawerf, wonen aan het water in Utrecht

  Aan het Merwedekanaal te Utrecht bouwen we het project Wilhelminawerf. We ontwikkelen op deze unieke locatie aan het water 167 huurappartementen, parkeerplaatsen op eigen terrein en een commerciële ruimte.

  Lees meer
 • 19 december 2020

  Appartementen BinnenDok in verkoop

  Op 18 december zijn we gestart met de verkoop van 77 appartementen in het project BinnenDok op NDSM in Amsterdam Noord.

  Lees meer