Terug naar overzicht

Naamswijziging Reggeborgh Vastgoed B.V.

3 juni 2022

DW Property investeert in residentieel vastgoed in economisch sterke regio’s.

Na aanpassing van de statuten ontplooien we onze investeringsactiviteiten in residentieel vastgoed voortaan onder de naam DW Property B.V. Wij verwachten dat de naamswijziging medio dit jaar in de gehele organisatie is doorgevoerd.

DW Property staat onder leiding van Jan Willem Weissink (CEO) en Jeroen Steggink (CFO).

Weissink: “De nieuwe bedrijfsnaam luidt de volgende fase van de onderneming in, waarbij we ons richten op residentieel vastgoed in economisch sterke regio’s in Nederland en Duitsland. Het is onze ambitie om onze positie zowel in Nederland als internationaal verder te versterken. Met deze naamswijziging komt er een duidelijker onderscheid tussen de internationale residentiële vastgoedactiviteiten en de overige investeringsactiviteiten van de aandeelhouder.”

Huisvesting speelt een toenemend belangrijke rol in onze samenleving. DW Property voorziet met haar hoogwaardige en duurzame aanbod van huurwoningen op goede locaties in de woonbehoefte van haar vrijesectorhuurders. In de huidige markt is iedere woning relevant en DW Property richt zich op groei van haar portefeuille, waarbij er een gezonde balans is tussen de bestaande portefeuille en nieuwe projecten.

Meer actueel