Terug naar overzicht

Wilhelminawerf, wonen aan het water in Utrecht

11 maart 2021

Aan het Merwedekanaal te Utrecht bouwen we het project Wilhelminawerf. We ontwikkelen op deze unieke locatie aan het water 167 huurappartementen, parkeerplaatsen op eigen terrein en een commerciële ruimte.

Ligging

Wilhelminawerf ligt in de zogenaamde Merwede Kanaalzone, een gebied dat de komende jaren wordt getransformeerd van bedrijventerrein naar een levendige en duurzame stadswijk, autoluw en met veel groen.

Het plan

Het project omvat vier appartementengebouwen, A tot en met D, parkeermogelijkheden op eigen terrein, een haven met aanlegsteiger en een paviljoen. Naast het paviljoen is de eerste deelauto geplaatst, waar de huurders gebruik van kunnen maken. De gebouwen worden gefaseerd ontwikkeld en opgeleverd.

Gebouw A

Gebouw A

Eerste appartementen opgeleverd

De eerste 61 appartementen gelegen in gebouw A hebben wij de aflopen dagen aan onze huurders opgeleverd. Wij wensen hen heel veel woonplezier!

Wil jij ook wonen op deze mooie locatie?

De verhuur van gebouw B is inmiddels gestart en er zijn nog enkele appartementen beschikbaar! We verwachten medio 2021 te kunnen starten met de verhuur van de overige twee gebouwen, C en D. Wil je dat we je op de hoogte houden? Schrijf je dan in op www.wilhelminawerf.nl

Gebouw A en B

Gebouw A en B

Fotografie: © Milan Hofmans, Amsterdam

Meer actueel