Terug naar overzicht

Neo capital koopt SHARE Building op Park 20|20 te Hoofddorp

4 december 2020

Neo capital heeft SHARE Building op Park 20|20 te Hoofddorp geacquireerd. SHARE Building is een ontwikkeling van Reggeborgh Vastgoed, VolkerWessels, Delta Development Groep en G&S Vastgoed.

SHARE Building – een ontwikkeling met in totaal circa 8.000 m2 kantoorruimte, verdeeld over 4 verdiepingen - is de meest recente kantoorontwikkeling op Park 20|20, ’s werelds eerste Cradle to Cradle geoptimaliseerde werkomgeving gelegen in Hoofddorp.

Duurzaam ontwerp

Het kantoorgebouw is ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau William McDonough + Partners en N3O architecten. Naast het duurzame ontwerp van SHARE Building, heeft het BREEAM- en LEED-gecertificeerde kantoorgebouw staat het welzijn van de gebruikers centraal in het ontwerp en het alledaags gebruik.

L’Oréal Nederland heeft getekend als eerste huurder voor ruim 6.200 m2 en is daarmee de grootste huurder van SHARE Building. Met de verhuur van meer dan driekwart van het gebouw aan L’Oréal, is er nog een resterende beschikbaarheid van circa 1.800 m2 op de gehele eerste verdieping.

Een woordvoerder van Neo capital zei:

“Dit is een belangrijke acquisitie voor onze portefeuille in en rond Amsterdam en maakt deel uit van een grotere strategie om onze investeringsportefeuille in Nederland op te bouwen."
Ontwerp: William McDonough + Partners en N3O architecten

Ontwerp: William McDonough + Partners en N3O architecten

Over Park 20|20

Deze succesvolle overname markeert ook de latere ontwikkeling van Park 20|20, zijnde The Campus en het aangrenzende perceel. De Campus, een gloednieuwe eersteklas kantoorruimte die bestaat uit vijf gebouwen met elk een eigen identiteit, die samen een natuurlijk geheel vormen. Deze gebouwen worden allemaal ontwikkeld volgens de REDEFINE-filosofie waarbij veiligheid, welzijn en de gebruikerservaring centraal staan (The Campus).

Meer actueel